Jay Colours

Schilder Lelystad

Schildersbedrijf Lelystad - Advies en begeleiding op maat

Bent u particulier of ondernemer in de regio Lelystad? Bent u daar op zoek naar een veelzijdige schilder? Neem dan vandaag nog contact op met de professionals van Jay Colours. U kunt bij ons altijd rekenen op de beste kwaliteit materialen voor zowel binnen- als buitenschilderwerk voor uw woning of pand. We staan ook voor u klaar voor onderhoud, glaszetten en behangwerk. Lees verder om te zien hoe we u als schildersbedrijf in Lelystad helpen of neem gerust contact met ons op bij vragen of voor een vrijblijvende offerte.

Binnen- en buitenschilderwerk

Hoogwaardig schilderwerk uitgevoerd door een ervaren en vakkundige schilder is van groot belang voor het behoud van en de sfeer in uw huis of pand in Lelystad. Buitenschilderwerk is ten eerste erg belangrijk om de garantie te hebben dat uw woning of pand beschermd is tegen extreem weer zoals zware neerslag en harde wind. Binnenschilderwerk is daarnaast belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste kleuren en daarmee de juiste sfeer in uw woning of pand heeft. Of u nu bewoner of beheerder bent: we staan als schildersbedrijf in Lelystad voor u klaar.

Onderhoud en andere diensten

Met ons als uw schildersbedrijf bent u uiteraard gegarandeerd van uitstekend schilderwerk in Lelystad. We helpen u echter niet alleen als schilder verder. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een professional in glaszetten? Daarmee staan we ook voor u klaar. Bent u juist op zoek naar een goede behanger voor behang op maat in uw woning of pand? Dan zit u bij ons ook goed. Met onze hoge standaard en de toepassing van de best mogelijke materialen kunnen we u in Lelystad altijd een 100% tevredenheidsgarantie bieden.

Waarom u voor onze schilder kiest

Kies voor een ervaren en veelzijdige schilder voor binnen- en buitenschilderwerk voor uw woning of pand in Lelystad. Huur ons als schildersbedrijf in als u ook op zoek bent naar andere diensten zoals onderhoud, behangwerk en glaszetten. Kiezen voor ons schildersbedrijf betekent namelijk kiezen voor de volgende voordelen:
  • goede communicatie
  • advies en begeleiding op maat
  • vrijblijvende offerte
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • beste kwaliteitsnormen
  • klantgerichte service
  • gebruik van hoogwaardige materialen

Neem contact op voor uw schilderklus

Bent u in Lelystad op zoek naar een professioneel schildersbedrijf voor uw woning of pand? Met Jay Colours als uw schilder heeft u de zekerheid van professioneel schilderwerk en verschillende andere diensten voor het behoud van uw woning of pand. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. U bereikt ons telefonisch op +316 3011 0660 en per mail via Jay-colourschilderbedrijf@hotmail.com.

Contact opnemen

We horen graag van je

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Contact Form Demo